Implicare socială

Societatea noastră acţionează în scop social și în interesul general al comunităţii, alocând cel puțin 90% din profitul realizat scopului social şi rezervei statutare. Aplicăm principiul echităţii sociale faţă de angajaţi, asigurând niveluri de salarizare echitabile. Componenta economică a afacerii Chill Camping, joacă un rol important atingerea obiectivelor și misiunii sociale ca platformă a defășurării activităților sociale și susținerii financiare prin oferirea de servicii de cazare și agrement în regim de camping. Serviciile oferite se adresează atât grupului țintă din cadrul activităților sociale cât și clienților care aduc profit. Așadar, vârstnicii implicați în programul social „Îmbătrânește frumos” cât și grupul țintă din programul social „Recreere pentru toți” vor beneficia de serviciile de cazare în corturile canvas și căsuțele de camping, cât și de facilitățile de agrement și întreaga infrastructură ce va fi pusă la dispoziția acestora pentru desfășurarea activităților.  În mod gratuit, afacerea pune la dispoziția familiilor cu copii din grupurile defavorizate (cu posibilități materiale reduse, provenind din centre de plasament, cu diferite forme de handicap),  un centru în care se pot relaxa, pot deprinde abilități și experiențe noi în cadrul activităților organizate în acest scop.

Afacerea crează un mediu de relaxare prin petrecerea timpului în natură și dezvoltarea abilităților prin activitățile organizate.

Dacă  aveți propuneri , sau doriți să vă implicați în proiectele sociale derulate de noi, nu ezitați să ne contactați!cel

Ai întrebări?
Contactează-ne!