Împrejurimi

  • Traseul montan și via ferrata Piatra Șoimilor – o zonă stâncoasă de o frumusețe aparte, la aprox 5 km de DN15, ce pornește din localitatea Corbu, pe Valea Argintăririei. Eco Climb este un traseu expus, cu porţiuni dificile (categoria D, şi E), deosebit de spectaculos, care vine în completarea traseului Falco Peregrinus (Șoim călător), contribuind la conturarea unei zone unde iubitorii muntelui şi a escaladei pot găsi variante de trasee după preferinţe şi pregătire fizică.
  • Trasee în zona Barasău, localitatea Corbu  – o zonă cu peisaj deosebit unde pot fi vizitate  și stânile de oi
  • Valea Seacă, din localitatea Capul Corbului – zona fostului traseu al mocăniței care în trecut transporta apa minerală de la fabrica de apă din Bosrsec. Pe Valea Seacă vă puteți bucura de peisaje montane de o frumusețe aparte.
  • La doar 15 km de campingul nostru se regăsește Stațiunea de interes Național Borsec ”Regina Apelor Minerale” cu numeroase oportunități de petrecere a timpului liber precum: băile cu apă termală carbogazoasă, baia tradițională din poiana Zânelor, mofeta, Rezervația Naturală Scaunul Rotund, pista de bob de vară, complexul de ski Speranța, patinoar, 15 trasee turistice omologate, numeroase izvoare de apă minerală și multe altele.
  • La 40 km de Chill Glamping puteți vizita Municipiul Toplița  și vă puteți bucura de apa temală din cadrul Centrului welness Băile Banffi și a ștrandului Urmanczy, puteți vizita cascada mezotermală, Mănăstirea Sf. Ilie, Mausoleul Eroilor căzuți în Primul Rzăboi Mondial, Parcul Municipal și altele. Activitățile recrecreative este deasemenea ofertante:  complexul de ski, pista de bob,  6 trasee turistice montane omologate  în munții Călimani și 5 trasee cicloturistice.
  • La 50 km se regăsește Stațiunea Durău cu numeroase posibilități de recreere și agrement: pârtia de ski și săniuș Durău Park, Parc de aventură, pistă de bob, trasee montane în Masiul Ceahlău, Rezervația botanică, zoologică și forestieră Ceahlăul și multe altele.

Ai întrebări?
Contactează-ne!